Τοποθεσίες

Η Σίφνος αριθμεί 235 γραφικές εκκλησίες στις οποίες μπορείτε να τελέσετε τον γάμο σας.

Η ρομαντική ατμόσφαιρα του νησιού σε συνδυασμό με τις διαφορετικές επιλογές που προσφέρει το τοπίο, καθιστούν την επιλογή της εκκλησίας δύσκολη.

Σε όλες το μυστήριο μπορεί να καλυφθεί με drone για αξέχαστες αναμνήσεις. 


Ιερός Βράχος Παναγίας Χρυσοπηγής


Ο Ιερός Βράχος της Πολιούχου του νησιού με το πάλλευκο κτίσμα, και την απεραντοσύνη του Αιγαίου είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τέλεση μυστηρίων. Εδώ η άφιξη της νύφης μπορεί να γίνει με καΐκι, μια αξέχαστη εμπειρία για εκείνη αλλά και για τους καλεσμένους.  Οι λήψεις με drone σ' αυτό το μαγευτικό σκηνικό απογειώνουν το αποτέλεσμα.      


Εκκλησάκι των Αγίων Επτά Παίδων στο Κάστρο


Το γραφικό εκκλησάκι των Επτά Μαρτύρων, πίσω από το Κάστρο, χτισμένο στην κορυφή ενός βράχου, μοιάζει να αναδύεται από τους αφρούς της θάλασσας. Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται μόνο με σκαλιά μέσα από μια παραμυθένια διαδρομή τόσο για τους μελλόνυμφους όσο και για τους καλεσμένους.


Ι.Μ. της Παναγίας στο Βουνό


Στην Παναγία του Βουνού η πρόσβαση είναι πάρα πολύ εύκολη. Από τον προαύλιο χώρο απολαμβάνουμε την πανοραμική θέα του όρμου του Πλατύ Γιαλού και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.


Ι.Μ. Αγίου Συμεών


Το μοναστήρι του Αγίου Συμεών δεσπόζει πάνω από to λιμάνι των Καμαρών. Με εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο η θέα που προσφέρει σε όλο το Αιγαίο, και το ηλιοβασίλεμα είναι εντυπωσιακά.
Ι.Ν. της Παναγίας στην Πουλάτη


Χτισμένη το 1870 ανάμεσα στα βράχια και στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου αποτελεί μια από τις γραφικότερες εκκλησίες της Σίφνου. Η Παναγιά η Πουλάτη διαθέτει έναν όμορφο πλακόστρωτο αυλόγυρο, γραφικές στοές και κελιά. Η θέα από τα βράχια της είναι μοναδική για τον επισκέπτη.I.N Ταξιαρχών στο Βαθύ


Στον όμορφο και παραθαλάσσιο οικισμό Βαθύ, βρίσκεται η εκκλησία των Ταξιαρχών χτισμένη δίπλα ακριβώς στη θάλασσα στο μικρό λιμανάκι.  Στον απάνεμο αυτό όρμο τα νερά είναι συνήθως ήρεμα και δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα στην προσέγγιση του ναού με καΐκι. Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στις Καμάρες


Η εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στις Καμάρες είναι προσβάσιμη με σκαλιά πάνω σε ένα βραχώδες λόφο στους πρόποδες του Αγίου Συμεών. Είναι ένα γραφικό ξωκλήσι που ενίοτε μπορεί να μας δώσει συγκλονιστικά ηλιοβασιλέματα.